Orion Râșniță de cafea Orion, 21 cm

145,99 RON
+ 15,99 RON costul livrarii
Livrare: min 2 sapt.
spre magazin »
e4home.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 145,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse ORION: ORION Rasnita de cafea

HARIO Mill Dome MCD-2 Rasnita de cafea de la 177,99 RON HARIO Mill Dome MCD-2 Kaffia Classic Rasnita de cafea 83,81 RON Kaffia Classic 1Zpresso J Rasnita de cafea 729,00 RON 1Zpresso J kamille KM-7019 Rasnita de cafea 0,00 RON kamille KM-7019
Descrierea produsului
Tip Manual
Capacitate bob de cafea 35 g
Cutit din otel inoxidabil Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!


Dispozitiv de măcinat cafea manual din oțel inoxidabil de culoare neagră macină proaspăt boabele de cafea. O astfel de cafea va fi de un alt nivel decât cafeaua măcinată ambalată. Asigură o măcinare eficientă, astfel încât să vă puteți bucura de aroma și gustul cafelei acasă, dar și în vacanță sau la locul de muncă.
Încărcare în partea de sus, sub mâner, care este ușor de pus și de scos. Puteți regla cu ușurință grosimea măcinării cu ajutorul inelului din mijloc. Numărul 1 vă va permite să preparați o cafea foarte fină, în timp ce dacă îl rotiți la numărul 8 veți obține o măcinare grosieră. Acest lucru este cauzat de apropierea sau îndepărtarea celor două părți ale mecanismului ceramic de măcinare una față de cealaltă.
Este și o chestiune de design, este fabricat din oțel inoxidabil 18/8 ss, acoperit în negru, recipientul inferior în care cade cafeaua este din sticlă, mânerul este din aluminiu cu un mâner din lemn care permite o prindere și o măcinare fermă. La nevoie, râșnița poate fi spălată în apă caldă cu detergent, clătită și lăsată să se usuce bine.
.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.